WYT
Herbestemming van een Rijksmonument in Delfshaven
 

Het interieur op de eerste verdieping van een voormalige drukkerij uit 1925 (een Rijksmonument, ontworpen door architect Kromhout, leerling van Berlage) is verbouwd tot studioruimte voor 3 architectenbureau's.

Een verdieping met grote transparantie, stalen puien, een olijfkleurige gietvloer en witte wanden. Kopieerruimtes en archief zijn verborgen achter eikenhouten wanden. Veel aandacht is besteed aan de akoestiek en verlichting.

Opdrachtgever:
Theo Kupers Architecten, Drost+van Veen, Mars Interieur
Architect:
Theo Kupers met Drost+van Veen
Aannemer:
T&G, Rotterdam
Fotografie:
Scagliola-Brakkee / Rob ‘t Hart

Een vrije kantoorverdieping met gezamenlijke faciliteiten.
Documentatie en printer uit het zicht in een houten kern.
Werkeilanden in elkaars nabijheid.
De skeletstructuur is zichtbaar gebleven.

  WYT (PDF) >